2019 yılında en baskın renklerden biri olan kırmızının yükselişini izleyeceğiz. Çünkü gitgide yükselen bir kırmızı mutfak dolabı trendi mevcut. Buda kırmızı mutfak siparişlerinde bir patlama yaratıyor. Hep beyaz mutfak dolaplarının yükselişinden bahsetmiştik fakat kırmızı da karşıt bir renk olarak bu sene birçok eve misafir olacak.

2019 Kırmızı Mutfak Dolabı Modelleri
Kırmızı Mutfak Dolabı Modelleri 2019 yılına beyaz kadar damgasını vuracak.

Modern Kırmızı Mutfak Modelleri

Kırmızı mutfaklar özellikle modern mutfaklarda daha fazla kullanılıyor. Bunun nedeni kırmızı mutfak dolabı kapakları eğer ışığı yansıtır ise çok daha iyi bir tasarım verimi alınabiliyor. Bu yüzden modern kırmızı mutfaklarda mat membran kapaklar kullanmak yerine, tasarımcılar parlak high gloss mutfak dolapları veya akrilik mutfak dolapları kullanmayı tercih ediyorlar.

Modern kırmızı mutfaklar için harika bir örnek
Parlak kırmızı mutfak dolaplarına güzel bir örnek daha

Mat Kırmızı Mutfak Dolabı Modelleri

Mat kırmızı mutfakları da yabana atmamak lazım. Parlak akrilik ve high gloss dolaplar kırmızının tonunu ışıkla beraber yumuşatsa da mat dolaplarda doğru ton yakalandığında fevkalade sonuçlar meydana çıkıyor.

Mat lake mutfak dolaplarının ne kadar şık göründüğüne bakın

Mat membran veya lake kırmızı mutfak dolapları vişne tonuna yaklaştığında inanılmaz şık görünüyor. Fakat mat dolaplarda renk açık kırmızıya doğru döndükçe mutfakta oldukça yüksek bir karşıt renk oluşuyor.

Klasik Kırmızı Mutfak Modelleri

Klasik mutfaklarında kırmızıdan nasibini almaması beklenemez. Özellikle lake mutfak dolapları ile tasarlanan country mutfak modelleri ve rustik mutfak modelleri ile tasarlanan mutfaklar da kırmızı artık bir tabu renk değil.

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here